Coronamaatregelen in de praktijk

Klachten? Bel GGD

Meer informatie

Meer informatie over corona
Thuisarts.nl
RIVM.nl of bel met: 0800-1351
GGD Telefoon: 0800-1201

Coronamaatregelen in de praktijk

De huisartsenpraktijk Boekel verzoekt u om goed op de hoogte te blijven van de laatste adviezen van het RIVM en deze op te volgen.
Meer informatie kunt u vinden op www.thuisarts.nl of www.RIVM.nl of bel met 0800-1351, dit is het nummer van het RIVM voor vragen over het coronavirus.
Indien u klachten heeft en getest wilt worden, kunt u contact opnemen met de GGD, tel.nr. 0800-1202

De doktersassistente vraagt aan de telefoon naar uw klachten en bepaalt de vervolgstappen. Wij vragen bij alle aandoeningen naar klachten gerelateerd aan het coronavirus, om een inschatting te maken van het corona-risico. Meet voordat u de huisartsenpraktijk belt uw temperatuur, want dit is voor de assistente belangrijk om te weten.

Wij verzoeken u om de medicatie te bestellen via onze receptenlijn of de lege doosjes te deponeren in de daarvoor bestemde box bij de ingang.

Als laatste: blijf alstublieft beleefd naar onze doktersassistenten en beantwoord haar vragen netjes en kordaat. Ook als u ongerust bent en u langer moet wachten dan u van ons gewend bent. Wij huisartsen vertrouwen op onze doktersassistenten en vragen dat ook van u.