Helaas, het is op dit moment niet mogelijk om u in te schrijven

Patiëntenstop

In september 2018 hebben wij onze praktijk gesloten voor aanmeldingen van nieuwe patiënten.

De groei van ons patiëntenbestand ging door uitbreiding van de gemeente Boekel zo snel, dat zonder deze stop de kwaliteit die u van ons gewend bent eronder zou gaan lijden. Er is simpelweg niet genoeg ruimte om alle inwoners van Boekel ter wille te zijn.

Sinds 2017 zijn we al in gesprek met gemeente en verzekeraars over de mogelijkheden van uitbreiding. Wij hebben de wens en plannen kenbaar gemaakt om eventuele uitbreiding te realiseren op onze huidige locatie, dit gezien de recente verbouwing in 2015. Dit blijkt na veelvuldig overleggen voor de gemeente geen haalbare optie.

Aan de hand van dit besluit hebben wij onze plannen en visie aangepast. Persoonlijke, laagdrempelige en hoog kwalitatieve zorg staan bij ons op nummer één.

Dit betekent concreet dat wij niet meer onbeperkt open gaan voor nieuwe patiënten.

Wachtlijst

We werken op het ogenblik met een wachtlijst. Er is op sommige momenten beperkt ruimte voor nieuwe bewoners in Boekel. U kunt zich voor de wachtlijst aanmelden bij de assistente. Mocht er plek beschikbaar komen dan wordt u door een van onze medewerkers benaderd.

Wij willen mensen die gaan verhuizen, naar een plaats buiten postcodegebied 5427 en 5428, verzoeken zich in te schrijven bij een huisarts daar in de buurt.